You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Aannemers aan de slag met DUO

"DUO is zeer eenvoudig te bedienen, onze arbeiders hebben de bediening van het systeem snel geleerd. Speciaal voordeel voor ons is dat het werken met DUO zeer rustig is. Omdat onze bouwplaats midden in een woongebied ligt, kunnen we met DUO langer doorwerken, zonder dat de omwonenden klagen."

Ignacio Fuenzalida, projectleider

Beton speelt nog steeds een hoofdrol in nieuwbouwprojecten. Zowel voor kleine als grote projecten kan DUO een belangrijke rol spelen. Als de kraan in gebruik is, kan er terwijl verdergewerkt worden met DUO omdat hier geen kraan voor nodig is. Gaat uw voorkeur er toch naar uit om met de kraan te werken? Dan kan u maximaal 200 kg per hijsoog optillen.

Toepassingen van DUO in nieuwbouwprojecten

Funderingen, ondersteuningen, ringbalken, funderingsplaten, wanden, vloeren, plafonds, balken, dragers, pijlers, trappen, platforms, borstweringen, kelders, garages, steunmuren, enkelwandige bekisting, ...

Toepassingen in beeld

Kolombekisting

De kolommen op deze grote werf werden bekist met DUO. Dit zorgde voor een snelle montage. Eenvoudig op te zetten met een minimum aan materiaal, hierdoor kan de kraan ook elders ingezet worden.

Vloerbekisting

De panelen zijn eenvoudig monteerbaar en zijn zowel bruikbaar voor kolommen, wanden als vloeren. U kan de panelen hergebruiken op de werf door het valkopsysteem.

Interesse? Contacteer PERI vandaag nog voor meer informatie over DUO.

Uw project hier?

Vraag uw offerte aan.

Ringbalk bij nieuwbouw

Dwarsbalken gieten is tijdrovend en zorgt voor verloren bekisting. Met DUO zet u de bekisting snel op en hergebruikt u de panelen meerdere keren. Door het beperkte formaat en gewicht is het transport van en naar uw verschillende werven vlot.

Funderingsplaat

Door het compacte formaat en de eenvoudige bediening is DUO uitermate geschikt voor het bekisten van funderingen. De panelen kunnen een betondruk van 50 kN/m² aan.

Voordelen voor jou als aannemer

Licht & snel

 • Lichtgewicht
 • Makkelijk hanteerbaar
 • Snelle montage
 • Geen kraan nodig
De bekistingsplaten van PERI DUO zijn makkelijk te transporteren doordat ze op elkaar kunnen gestapeld worden.

Vlot transport

 • Makkelijk vervoeren
 • Goedkoper transport
 • Past in bestelwagen of trailer
 • Beperkt aantal onderdelen
Multifunctioneel bekistingssysteem dat inzetbaar is bij verticale en horizontale toepassingen. De panelen zijn aanpasbaar aan elke gewenste afmeting door de paslatten.

Financieel interessant

 • Financieringsmogelijkheden
 • Kortere terugverdientijd dan traditionele bekisting
 • Vervangbare onderdelen
 • Herstelbaar op de werf

Met PERI DUO kan iedereen zelf makkelijk een betonconstructie maken

Vragen of twijfels? Bel gerust!

Tim De Schryver
GSM: +32 (0) 494 36 37 91
Mail: tim.deschryver@peri.be

 

Tim De Schryver Commercieel adviseur DUO Benelux PERI BENELUX

Ondersteund door PERI BeNeLux

Bekistings- en steigersystemen, diensten en multiplex via één contact. Wij zijn de betrouwbare partner voor het hele bouwproces in alle fasen van uw project.